SPOR Haber Girişi : 17 Mayıs 2016 12:03

GENÇLİK MERKEZİNDEN YAKUP GÖR GEÇTİ

GENÇLİK MERKEZİNDEN YAKUP GÖR GEÇTİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra spor alanında da gençlere hizmet vermeye devam ediyor.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra spor alanında da gençlere hizmet vermeye devam ediyor. Olimpiyat üçüncülüğü ve Dünya ikinciliği bulunan Sporcu eğitim merkezi alt yapısında yetişen Oltulu başarılı sporcu Yakup Gör'ü sporcularla buluşturan Yakutiye Gençlik Merkezi başarılı bir çalışmaya imza attı. 
Moderatörlüğünü 50. Yıl Ortaokulu Müdürü ve eski güreş il temsilcisi Selami Topaloğlu'nun yaptığı panelde konuşan Yakup Gör kendisinin de başarı basamaklarından birer birer tırmanarak geçtiğini ve hiçbir başarının imkânsız olmadığını söyleyerek başarının yolunun antrenmanlarda çok fazla çalışmak olduğunu vurguladı.
HEDEF RİO DA ALTIN MADALYA
2016 Rio Olimpiyatlarında ülkemizi ve Erzurum'u temsil etmeye hak kazanan Yakup Gör, küçük bir sakatlık geçirdiğini fakat şuanda kendini çok iyi hissettiğini belirterek, şampiyonada ülkemizin şanlı bayrağını en zirvede dalgalandırmak istediğini söyledi.
Soru cevap şeklinde geçen panelde gençler güreş branşıyla alakalı detaylı sorular sorarak Yakup ağabeylerinden faydalanma şansı buldular. Olimpiyat Sporcusu ağabeyleri ile bol bol fotoğraf çektiren gençler keyifli anlar yaşadılar.
Programı gerçekleştiren Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik liderlerine teşekkür eden Selami Topaloğlu ve Yakup Gör gençlerle buluşmanın onlara motive kaynağı olacağını söyleyerek, "İnşallah ileri ki spor yaşantıları için bu program bir dönüm noktası olmuştur" diye konuştular.
GENÇLİK LİDERLERİNE TEŞEKKÜR
Program ile ilgili konuşan Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdür Vekili Zülküf Yılmaz ise bu programın gerçekleşme süreci yaklaşık 2 aydan ibaret olduğunu belirterek, "Yaptığımız her organizasyonun öncesi gerçekten emek istiyor. Yakup Gör ile Gençlik Liderleri arkadaşlarımız uzun süredir diyalog halindeydiler. Yakup Gör'ün Erzurum'a gelişinin gençlik haftasına denk gelmesi çok daha güzel oldu. Spor Eğitim Merkezlerindeki gençler inşallah Yakup ağabeyleri gibi başarılı birer sporcu olup ülkemizi uluslararası platformda temsil etmeye hak kazanırlar" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.