SPOR Haber Girişi : 12 Şubat 2021 22:04

Gabriel Margarit: Sumudica kendini iyi hissetmiyor, doktorlar müdahale ediyor

Gabriel Margarit: Sumudica kendini iyi hissetmiyor, doktorlar müdahale ediyor
Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, BB Erzurumspor maçı sonrası Marius Sumudica'nın kendini iyi hissetmediğini ve doktorların müdahalede bulunduğunu açıkladı.

Süper Lig'de BB Erzurumspor'a 2-0 mağlup olan Rizespor'da Marius Sumudica'nın maç sonu sağlık sorunu yaşadığı açıklandı.

Rizespor yardımcı antrenörü Gabriel Margarit maçın ardından "Sumudica kendini iyi hissetmiyor. Soyunma odasında kendisine doktor müdahale ediyor." şeklinde açıklama yaptı.

GALİBİYETLE TANIŞAMADI

Gaziantep FK'nın başında gösterdiği performansla takdir toplayan ancak yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle takımdan ayrılmak zorunda kalan Sumudica'nın Rizespor macerası beklenenden uzak başladı.

Sumudica, Çaykur Rizespor ile ilk 4 maçında yalnızca 1 puan toplayabildi.

Fenerbahçe'ye 1-0, Alanyaspor'a 2-1 ve Erzurumspor'a 2-0 mağlup olan Rizespor, tek puanını Kasımpaşa karşısında 1-1'lik skorla aldı.

Süper Lig'de ilk 24 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyetle 26 puan toplayan Karadeniz ekibi, 14. sırada yer alıyor.

ÖNEMLİ ÜÇ PUAN KAYBETTİK

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit, BB Erzurumspor maçının ardından kendileri için önemli bir üç puanı kaybettiklerini ifade etti.

Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor evinde BB Erzurumspor ile karşılaştı. Müsabaka Erzurumspor’un 2-0’lık galibiyetiyle sona erdi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit, bugünden sonra daha sıkı ve fazla mücadele etmeleri gerektiğini ve kaybedilen 3 puanı bir sonraki maçta geri kazanmak istediklerini belirtti.

Gabriel Margarit açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Samudica hocamız burada olmadığı için üzgünüm. Soyunma odasında doktorumuzla beraber. Kendini iyi hissetmiyor. Bizim için çok önemli olan 3 puan kaybettik. Bugünden daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Gelecek maçta kaybettiğimiz 3 puanı geri kazanmamız gerekiyor. Uyanmamız ve ayağa kalkmamız gerekiyor. Eğer ayağa kalkamazsak çok geç olabilir. 3 günde bir maç oynuyoruz. Eksiklerimiz vardı. Oyuncular yavaş yavaş geri geliyorlar. Gerçekten kolay değil. Bütün lig bizim sırtımızda.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.