SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2015 00:59

Fevzi Genç'ten STK'lara teşekkür ziyareti

Fevzi Genç'ten STK'lara teşekkür ziyareti
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, milletvekili adaylarının belirlenmesinde STK'larında görüşünün alınmasından dolayı sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, milletvekili adaylarının belirlenmesinde STK'larında görüşünün alınmasından dolayı sivil toplum örgütlerine teşekkür etti. Yapılan temayül yoklaması sonrası oy kullanan ve kendisine destek olan tüm oda başkanları, vakıf temsilcileri ve derneklere teşekkür eden Genç, Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına,  Türk-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığına, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına, Ticaret Borsasına, Ervak'a, Muhtarlar Derneğine, Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliğine, Vakıflara ve bunların şahsında tüm STK'lara teşekkürlerlerini iletti. AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Fevzi Genç, kendisine yoğun ilgi gösteren STK'ları bizzat ziyaret ederek te, tek tek teşekkür edip görüş alışverişinde bulundu. İlk olarak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat'ı makamında ziyaret eden Fevzi Genç, esnafın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti. 
STK'larla ortak hareketin bölge ve il ekonomisine büyük katkı sunacağını belirten İşadamı Fevzi Genç, "Öncelikle partimizi ve bizleri yalnız bırakmayan, sabahın erken saatlerinde oy kullanmaya gelip yarının kalkınmış Türkiyesi'ne oylarıyla destek veren bütün STK'lara teşekkür ediyorum. Partimizin kurulduğu günden beri hep yanımızda olan, değişime ve kalkınmaya katkı sağlayan çok değerli esnaf kardeşlerimiz, aday belirleme safhasında da önemli katkıda bulunmuşlardır. Bu katkılarında da bizlere çok yüksek teveccüh göstererek oy verdikleri, beyanları ile aşikardır. Bende kendileri gibi tüm yatırımlarını Erzurum'a yapmış bir esnaf ve işadamı olarak, hepsine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu temayül yoklamasında vermiş oldukları oylara ve desteklerine layık olmaya çalışacağım" dedi.      
Erzurum Muhtarlar Derneği, Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şubesi ve Çat Muhtarlar Derneği'nide ziyaret eden Aday Adayı Fevzi Genç, " Aday Adayı olduğum günden beri yazılı ve sözlü olarak yanımda olduklarını ifade eden tüm Muhtarlar kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız Erzurum'un sorunlarını yakından bilen ve birebir uğraşan çok değerli görev adamlarıdır. Erzurum'daki Muhtarlar derneklerini destek anlamında şahsımın yanında görmekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Etiketler : genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.