SPOR Haber Girişi : 06 Mayıs 2020 00:06

Fahrettin Koca'dan liglerin durumuna ilişkin açıklama

Fahrettin Koca'dan liglerin durumuna ilişkin açıklama
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ve liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı karara bağlı olduğunu açıkladı.

Korona virüs sebebiyle ara verilen liglerin kaderine ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile TFF Başkanı Nihat Özdemir bugün bir araya geldi. Bu önemli görüşmenin ardından Bakan Koca, sosyal medya hesabından toplantının detaylarına ilişkin açıklama yaptı.

Fahrettin Koca, "TFF Başkanı Nihat Özdemir'le bugün bir görüşme yaptık. Liglerin devamının federasyonun kendi iradesiyle alacağı bir karar olduğunu belirttik. Salgında futbol coşkusunu erteleyen ve hayatta artık oyunun bazı kurallarının değiştiğini gören futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir açıklamalarda bulunacak

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü yapılacak TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından video konferans aracılığıyla basın mensupları ile bir araya gelecek.

Yeni tip korona virüs salgını süreciyle ilgili saat 14.00'te açıklamalarda bulunacak olan Nihat Özdemir, daha sonra da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularına yanıt verecek" ifadeleri kullanıldı.(iha)

Etiketler : futbol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.