SPOR Haber Girişi : 22 Ağustos 2019 10:50

Erzurumspor için yardım kampanyası!

Erzurumspor için yardım kampanyası!
Geride bıraktığımız sezon Süper Lig’de mücadele eden ancak küme düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yardım kampanyası düzenlemişti. Bu kampanya büyük ses getirdi.

Erzurumspor yeniden Süper Lig'i hedefliyor

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor yöneticileri, kulübü yeniden Süper Lig’e çıkarmak için harekete geçti.

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Erzurumspor için bağış kampanyası düzenledi.

Erzurumlu ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, tarafından TV8 ekranlarında hazırlanan Erzurumspor için bağış kampanyasına katılan Valimiz Sayın Okay Memiş, “Erzurumspror’un hak ettiği lige yeniden ulaşması için bağış yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Acun Ilıcalı: "Erzurumspor'u yeniden hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Büyük ya da küçük fark etmez, bağış yapan herkese teşekkür ediyoruz."

Acun Ilıcalı: "Erzurumspor'u Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz"

TV8 ekranlarında yapılan programda Acun Ilıcalı, “Erzurumspor'u yeniden hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Büyük ya da küçük fark etmez, bağış yapan herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

80 bin adet Erzurumspor forması satıldı

Erzurumspor kulübe ne kadar bağış yapıldığıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Öte yandan gecede 80 bin adet forma satıldı. (AJANSSPOR)

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.