ERZURUM Haber Girişi : 16 Temmuz 2015 04:30

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?
Erzurum'da son 24 saatte neler oldu... Siz okuyucularımız için derledik...
Erzurum'da son 24 saatte neler oldu... Siz okuyucularımız için derledik...

OLTU'DA TRAFİK KAZASI: 3'Ü ÇOCUK 5 KİŞİ YARALI
Erzurum'un Oltu ilçesinde bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum'un Oltu İlçesi Ünlükaya mevkiinde meydana geldi. A.B. isimli şahsın yönetimindeki otomobil dikkatsizlik nedeniyle şarampole devrildi. Kazada sürücü A.B., ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan, S.B., 4 yaşındaki B.B. ve 6 yaşındaki S.B. ile 1 yaşındaki A.B. yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerince kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Kazada yaralananlardan 1 yaşındaki B.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Meydana gelen kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

İSPİR'DE 1 KİŞİ ÖLÜ BULUNDU
Erzurum'da bir kişi evinin yakınında ölü olarak bulundu. 
Edinilen bilgiye göre, Erzurum'un İspir İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden H.E., akşam 21:00 sıralarında evinin 40 metre yakınında ölü bulundu. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, şüpheli ölümle ilgili olarak çalışma başlattı. H.E.'nin cesedi kesin ölümünün belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

TEKMAN'DAKİ OT KAVGASINDA 1 KİŞİ SİLAHLA YARALANDI
Erzurum'un Tekman ilçesinde iki aile arasında çıkan ot biçme kavgasında bir kişi silahla yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum'un Tekman ilçesi Beyköy Mahallesi'nde iki aile arasındaki ot biçme tartışmasıyla başladı. Aynı aileden F.D. ve N.D. ile Y.B. ve R.B. isimli şahısların ot biçme tartışması kısa sürede yumruklu ve silahlı kavgaya dönüştü. F.D. ve Y.B. isimli şahıslar tabanca ile birbirlerine ateşle karşılık verdi. Çıkan silahlı çatışmada Y.B. bacağından yaralandı. Yumruk ve silahların kullanıldığı kavgada yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

BULAŞIK LEĞENİNDEKİ SICAK SUYA DÜŞEN 3 YAŞINDAK ÇOCUK YARALANDI
Erzurum'da 3 yaşındaki çocuk annesinin bulaşık yıkamak için bahçeye bıraktığı sıcak suyun içine düşerek yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum'un Narman ilçesi Koçkaya Mahallesi'nde bulaşık yıkamak için kaynattığı sıcak suyu evinin bahçesine koyan S.A. isimli kadın, kısa bir süreliğine bahçeden ayrıldı. Bu esnada bahçeye gelen 3 yaşındaki A.A. isimli 3 yaşındaki çocuk, annesinin bulaşık yıkamak için bıraktığı sıcak su leğenine düştü. Durumu fark eden anne S.A., çocuğunu hastaneye götürdü. Leğene düşerek yaralanan çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan Anne S.A. şüpheli sıfatıyla ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

HINIS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
Erzurum'un Hınıs ilçesinde bir traktörün devrilmesi sonucu traktör sürücüsü hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum'un Hınıs ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde A.G. isimli şahsın yönetimindeki traktör, sürücüsünün dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza sonrası traktörde yolcu olarak bulunan ağır yaralı E.Ö., olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerince hastaneye götürülürken, ambulans içerisinde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili olarak traktör sürücüsü A.G., gözaltına alındı. 

ERZURUM'DA GÜRÜLTÜ KAVGASI: 3 YARALI
Erzurum'da üç çocuk, yüksek sesle müzik dinledikleri nedeniyle bir başka çocuk tarafından bıçakla yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay Erzurum'un Yenişehir semtinde meydana geldi. O.Ö. isimli çocuk, birbirleriyle arkadaş olan A.Y., A.A. ve M.D. isimli çocukların yüksek sesle müzik dinlediklerini bahane ederek tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavga dönüşmesiyle O.Ö., elindeki bıçakla A.Y., A.A. ve M.D.'yi karın ve kafa bölgelerinden yaralayarak olay yerinden kaçtı. Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 çoçuğu yaralayan O.Ö., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavgada yaralanan 3 arkadaşın hayati tehlikesi bulunmazken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 
Etiketler : erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.