MAGAZİN Haber Girişi : 31 Mayıs 2015 18:34

Erzurum Kubat İle Coştu

Erzurum Kubat İle Coştu
Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği halk konserinde Erzurumlular Kubat ile coştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katıldığı konserde Havuzbaşı Kent Meydanı'nı dolduran, büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu binlerce Erzurumlu, Kubat'ın söylediği hareketli ve birbirinden güzel türkülerle gönüllerince eğlenerek, unutulmaz bir akşam yaşadı.
CUMHURBAŞKANIMIZLA BULUŞMAK ÜZERE İSTASYON MEYDANI'NA BEKLİYORUZ
Konserde, binlerce Erzurumlunun "En büyük başkan bizim başkan" tezahüratları ve alkışları eşliğinde sahneye çıkarak Kubat'ı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlulara "Büyük olan sizlersiniz" diye cevap verdi. Konuşmasında, "Buruya gelirken Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla konuştum. Size onların selamını getirdim" diyen Başkan Sekmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Haziran Pazartesi günü saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda Erzurumlularla buluşacağını hatırlatarak, "Tüm Erzurumlu hemşerilerimi, Erzurum'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmak üzere Pazartesi günü öğleden sonra İstasyon Meydanı'na bekliyoruz." dedi.
İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ TÜRKİYE; İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ ERZURUM
Başkan Sekmen, konuşmasında konser alanını dolduran gençlere seslenerek, "Erzurum'un kalkındırıyoruz, gençlere yönelik istihdam alanlarını açıyoruz. Sizlerle beraber Erzurum'un belediye hizmetlerini yürüteceğiz. Bu güzel şehrin makus talihini hep beraber yeneceğiz. Biz, Erzurum'da farklı bir dönem yaşayacağız. Sporda da, sanatta da, kalkınma hamlelerinde de hep beraber olacağız. İşimiz, gücümüz Türkiye. İşimiz, gücümüz Erzurum, Erzurum" dedi.
SEVGİLİ GENÇLER, BENİM ASIL İŞİM SİZLERLE
Erzurum'un kaderini değiştirmek için çalıştıklarını ve Arap ülkelerinin büyükelçilerini Erzurum'a getirdiklerini açıklayan Başkan Sekmen, "Sevgili gençler, benim asıl işim sizlerle. Çünkü sizler, bizden belediyecilik hizmetlerinin yansıra üretim, yatırım ve istihdam bekliyorsunuz. Yeni iş olanakları sunmamızı bekliyorsunuz. Sosyal ve sportif faaliyetler bekliyorsunuz. Bizde, bunları size sağlamak için gece gündüz demeden, yurt içi, yurtdışı demeden çalışıyoruz, koşturuyoruz" diyerek, yazın dolu dolu sosyal ve sportif faaliyetler düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.
AMACIMIZ; ERZURUM'U, AVRUPA ŞEHİRLERİYLE YARIŞAN METROPOL BİR KENTE DÖNÜŞTÜRMEK
Konuşmasında yaptıkları çalışmalarla ilgilide bilgiler veren Başkan Sekmen, "Bakınız bir yandan Avrupa'ya örnek teşkil eden çılgın projelerimizin temelini atıyor, diğer yandan alt ve üst yapıda, kentsel ve estetiksel dönüşümde sosyal ve kültürel faaliyetlerde çığır açıyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrin kaynaklarını, keşfedilmemiş özelliklerini ortaya çıkarıyor, topraklarımızdaki cevheri işliyoruz. Amacımız; Erzurum'u Avrupa şehirleriyle yarışan metropol bir kente dönüştürmektir. Erzurum; hizmetlerin en güzeline layıktır. Erzurum'a hizmet etmek bizim için bir ibadettir. İnşallah bizlere olan güven ve desteğinizle, daha büyük yatırım ve projelerle Erzurum'u ekonomide, üretimde, istihdamda, sanayide, turizmde, tarihte, kültür ve sanatta hak ettiği konuma ulaştıracağız" şeklinde konuştu.
İSTİKRAR SÜRSÜN, TÜRKİYE BÜYÜSÜN! İSTİKRAR SÜRSÜN, ERZURUM BÜYÜSÜN!
Başkan Sekmen; "Erzurum; bu güzel yatırım ikliminde istikrar ve güven vadeden projelerle, işinin ehli yöneticilerle, bürokratlarla, işadamlarıyla, sanayicisiyle, üreticisiyle topyekün bir kalkınma seferberliğine girmiştir. Bakınız hemen hemen her gün yatırımlarımızın temelini atıyor, bu vesileyle büyüyen ve değişen Erzurum'un yükselişine hep birlikte tanık oluyoruz. Bu yükseliş; Yüce Allah'ın takdiri, Hükümetimizin katkısı, sizlerin dua ve desteğiyle gerçekleşmektedir. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün! İstikrar sürsün, Erzurum büyüsün! İstikrar sürecek, Türkiye büyüyecek, Erzurum büyüyecek, çok güzel günler yaşayacağız" diyerek, konuşmasını binlerce gencin, "Erzurum seninle gurur duyuyor" tezahüratları ve yoğun alkışları arasında tamamladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.