SİYASET Haber Girişi : 23 Mart 2017 15:53

Erzurum büyük buluşmaya hazırlanıyor

Erzurum büyük buluşmaya hazırlanıyor
16 Nisan tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin de oylanacağı Halk Oylaması öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da yapacağı mitingin hazırlığı sürüyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 31 Mart Cuma günü İstasyon Meydanı'nda yapılacak olan miting öncesinde tüm hazırlıkların en küçük detayına kadar devam ettiğini söyledi. Her seçim ve referandumda Erzurum mitinglerini es geçmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu mitinginde yine sayısal olarak rekor beklenirken daha şimdiden vatandaşların miting öncesinde hazırlıklara başladığını anlatan Öz, " Esnafın dükkanlarının vitrinlerinde Erdoğan'ın afişleriyle mitingleri duyuran esnaf ta da ayrı bir heyecanın varlığına şahit oluyoruz. Evlerinin balkonlarından vatandaşların afişlerle mitinge destek verdikleri gözlerden kaçmıyor" dedi.
Erzurum'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ayrı bir önem arz ettiğine değinen Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, tüm Erzurumluları mitinge çağırdı. 16 Nisan oylaması öncesinde bu mitingin büyük etki yapacağına dikkat çeken Öz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi. "Her fırsatta söylediğimiz gibi 15 Temmuz'un ertesi günü diye adlandırdığımız halk oylamasına 24 günden az bir zaman kaldı. Gezmedik köy mahalle bırakmadık. Her fırsatta yerel yönetimlerimizle birlikte halk oylamasında Evet oyunun önemini anlattık anlatmaya da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın hepimizden daha gayretli olduğunu gecesini gündüzünü kattığını müşahede ediyoruz. Uykusundan bile feragatte bulunan liderimizi 31 Mart'ta meydanda yalnız bırakmayacağız. Geçen yıllarda olduğu gibi Erzurum mitinginde sayısal olarak yine rekora imza atmayı hedefliyoruz. Halk oylamasında Hayır oyu kullanmayı düşünen vatandaşlarımızı dahi mitinge mutlaka çağırıyoruz. Neye hayır diyeceklerini mutlaka öğrenmeliler. Aksi halde ülkenin geleceğine olumsuz etki yapacak bir oyun vebalini ölene kadar yaşayabilirler" diye konuştu.(iha)
Etiketler : miting
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.