SİYASET Haber Girişi : 20 Haziran 2016 09:36

Erzurum bölgenin yıldızı olacak

Erzurum bölgenin yıldızı olacak
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum'un gerek merkezi hükümetten ve gerekse yerel yönetimlerden hak ettiği payı alması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum'un gerek merkezi hükümetten ve gerekse yerel yönetimlerden hak ettiği payı alması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini 
söyledi. Erzurum'un bölgenin merkezi olduğunu hatırlatan Deligöz, "Binali Yıldırım başbakanlığındaki AK Parti hükümeti, hayata geçireceği yeni projelerle Erzurum, bölgenin yanısıra komşu ülkeler için de ticaret ve turizm merkezi olacak" şeklinde konuştu.
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz de, Erzurum'un gerek merkezi hükümetten ve gerekse yerel yönetimlerden hak ettiği payı alması için ellerinden gelen gayreti sarfettiklerini söyledi. Bu bağlamda kapılarının ve telefonlarının her zaman açık olduğuna işaret eden Deligöz, "Ben ve tüm vekil arkadaşlarım halkımızın bizlere ve partimize gösterdiği teveccühe layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle yerel yönetimlerde şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına yapılan her projeye katkı sunmak adına çalışıyoruz. Belediye başkanlarımızla sürekli işbirliği ve istişare içerisindeyiz." diye konuştu.
Milletvekili Orhan Deligöz, Başta Büyükşehir ve Alt belediyelerin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek "Sosyal ve kültürel belediyecilikte yaptığı atılımları takdirle izliyoruz. Genç belediye başkanımızın ekibiyle birlikte ve AK Belediyecilik anlayışıyla ortaya koyduğu performans bizleri de mutlu ediyor. Son olarak belediye başkanlarımızın  kazandırmak istediği kültür merkezi projesini de öğrenince inanılmaz mutlu oldum. Belediye başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."  diye konuştu


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.