POLİTİKA Haber Girişi : 18 Şubat 2015 00:50

Eren resmen aday adayı

Eren resmen aday adayı
Eren resmen aday adayı
Türk Dünyasının kültür, sanat ve ekonomi hayatına önemli katkılar sağlayarak, Kamu Diplomasisi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Hikmet Eren, AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek SKM Başkanı Coşkun Dilaver'e 25. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. 
Bölgesinde yeni bir güç ve yeni bir vizyon ile önemli rol üstlenecek olan Türkiye'nin hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirten Hikmet Eren, " AK Parti son 13 yıldır Türkiye'yi şaha kaldırmış ve tarihimizin en şanlı sayfalarından birini yazmıştır. 13 yıllık iktidar süresince milli gelirimiz üç kat artmış ve Türkiye'nin dünyadaki saygınlığı üst seviyelere taşınmıştır. Ülke olarak büyük düşüncelerin, büyük hedeflerin ve büyük hayallerin peşindeyiz. Bu büyük hedeflerin gerçekleşmesi esnasında kalkınan ve bölgede cazibe merkezi konumunda olan bir ''Erzurum Vizyonu'' ortaya koymak zorundayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun stratejik vizyonu doğrultusunda Yeni Türkiye'nin inşasına hep birlikte katkı sağlayacağız" diye konuştu.
Etiketler : eren
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.