GÜNCEL Haber Girişi : 24 Nisan 2015 10:17

Enerji Yönetim Semineri'ne ERZURUM'DA YOĞUN İLGİ

Enerji Yönetim Semineri'ne ERZURUM'DA YOĞUN İLGİ
Grup ARGE ve Erzurum Elektrik Teknisyenleri Odası tarafından düzenlenen kompanzasyon ve enerji yönetim sistemleri seminerine Erzurum başta olmak üzere bölge illerinden yoğun katılım oldu.
Erzurum Palan Otel'de gerçekleştirilen seminere Erzurum Elektrikçiler Odası Başkanı Muhsin Çağlar,Erzurum Elektrikçiler Odası üyeleri Erzurum meslek lisesi teknik öğretmenleri, Erzurum Teknik Üniversitesi hocaları ,aras elektrik yetkilileri ve çevre illerden birçok davetli katıldı.
Toplantıda Grup ARGE Bölüm Müdürü Hüseyin Okutan ve Grup ARGE Pazarlama ve İş geliştirme sorumlusu Güner Demir katılımcılara konuşmacı olarak bilgi verdiler.
Günümüzde güncel problem olan kompanzasyon ve enerji yönetimi sistemleri konuları ele alındı.
ARGE Bölüm Müdürü Hüseyin Okutan Grup Arge'nin 10 yılı aşkın bir süredir kompanzasyon ve enerji verimliliği konusunda çalışmalar yaptığını belirterek, "Bu doğrultuda sektörde birçok yeniliğe imza atmış ve edinmiş olduğu geniş birikimleriyle çalışmalarına süratle devam eden, alanında profesyonel kişiler tarafından kurulmuş bir ar-ge kuruluşudur. Enerji verimliliğinin daha da değer kazandığı şu zamanda, sadece bugünü değil gelecek nesilleri de düşünmenin bilincinde olan Grup Arge, insanlık için, geleceğimiz için yenilikler üretmeye hızla devam etmektedir. Daha verimli bir enerji kullanımı noktasında önemli bir paya sahip olan kompanzasyonda, tam çözüm ilkesi ile hareket eden firmamız, işletmelerin kompanzasyon problemlerine kesin çözüm üretmeyi ve sıfır reaktif enerji transferini hedef edinmiştir. 
Grup Arge, bu hedef doğrultusunda geliştirip sektöre kazandırdığı bir çok yeniliğe son olarak Smart SVC sistemini eklemiş ve bu sayede kompanzasyona yeni bir ufuk kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.Grup Arge olarak, teknolojiyi takip eden değil, teknolojiyi üreten bir kurum olmak ve milli değerlerimizi daha ileri seviyelere götürmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza süratle devam etmekte ve yarının Türkiye'sinin inşasınakatkıda bulunmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz"dedi.
Erzurum Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Muhsin Çağlar GRUP AR-GE yöneticilerine seminer gerçekleştirdikleri için teşekkür ederken. Bu seminerde ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Çağlar, "Erzurum Başta olmak üzere tüm çevre illerden gelen katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.
Ramazan KARATAŞ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.