ERZURUM Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 11:53

EFKAN ALA: "YENİ TÜRKİYE DEMEK HERKESİN KAZANMASI DEMEK"

EFKAN ALA:
İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Erzurum'da Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte iki önemli projenin temel atma törenine katıldı.
İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Erzurum'da Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile birlikte iki önemli projenin temel atma törenine katıldı. Efkan Ala yaptığı konuşmada, "Yeni Türkiye'nin önünde durmak demek herkesin kazanacağı bir düzenin önünde durmak demektir" dedi. 
İçişleri eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Efkan Ala, 'Şehitler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Erzurum Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve bir çok davetli katıldı.
Efkan Ala törende yaptığı konuşmada, 'Yeni Türkiye'ye dikkat çekti. Efkan Ala: "Yeni Türkiye demek herkesin kazanması demek. Herkes kazanacak, kimse mağdur olmayacak. Önümüze çıkmaya çalışanlara biz işte bundan itiraz ediyoruz. Yeni Türkiye'nin önünde durmak demek herkesin kazanacağı bir düzenin önünde durmak demek. Buna engel olmaya çalışıyorlar. 78 milyon Türkiyeli buna fırsat vermeyecek" diye konuştu.
Ala ve beraberindekiler daha sonra kentteki bir diğer önemli proje olan Erzurum'un Çılgın Projesi olarak nitelendirilen Bilim, Doğa, Tarih, Eğitim Müzesi'nin temel atma törenine katıldı. Erzurum'a yakışır bir projenin hayata geçirildiğini söyleyen Ala, "Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Çünkü bu sadece Erzurum'a değil bölgemize hitap eden bir proje. Hatta etrafımızdaki komşu Ülkelerle de ciddi iş birliklerinin yapılabileceği bir proje. O Bakımdan büyük Erzurum'a yakışır projenin Erzurum'un büyümesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Şehrimiz ve ülkemiz bu tür projelerle büyüyecektir ve kalkınacaktır" dedi.
Ala daha sonra partisi tarafından düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısına katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.