KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 16 Eylül 2013 16:49

EDT AVM DE BİLET SATIŞ NOKTASI AÇTI ...

EDT AVM DE BİLET SATIŞ NOKTASI AÇTI ...

Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü tarafından Erzurum Alışveriş Merkezi’nde (AVM) Bilet Satış Noktası kuruldu. EDT Müdürü Levent Aras, Erzurum AVM’de açmış oldukları gişe sayesinde tiyatro severlerin zaman kaybı yaşamaksızın tiyatro oyun biletlerine erişebileceklerini söyledi. 
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren ve 3 Ekim’de Ahmet Vefik Paşa’nın yazdığı, Ömer Naci Topçu’nun yönettiği ‘Meraki’ isimli oyunla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Erzurum Devlet Tiyatrosu tiyatro severlerin talepleri doğrultusunda Erzurum AVM’de bir gişe açtı. Erzurum halkının ve özellikle de Erzurum’da yaşayan üniversite öğrencilerinin devlet tiyatrolarına olan ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren EDT Müdürü Levent Aras, AVM de açılan gişeyle birlikte oluşturdukları tanıtım ekranında sahnelenecek olan oyunlarla ilgili bilgilerin de verileceğini ifade etti. Levent Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Erzurum Devlet Tiyatrosu olarak bu şehirde 16 yıldır aralıksız izleyicimizle buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Eminiz ki onlarda bizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorlar. Bu düşüncemizin en iyi kanıtı gişe rakamlarında kendini gösteriyor. Erzurumlu vatandaşlarımız ve Erzurum’da yaşayan üniversite öğrencileri, memurlar kısacası toplumumuzun her kesimi oyunlarımızı büyük bir merakla bekliyor, heyecanla izliyorlar. Bizleri çoğu zaman yüzde yüz doluluk oranlarıyla izlemeleri mutlu olmamızın yanı sıra aynı zamanda bir gurur kaynağı da oluşturuyor. İzleyicilerimizden gelen talepler ve kurumsal çalışmalarımız doğrultusunda özellikle halkımızın yoğun olarak bulunduğu ve şehrin en uğrak yeri olarak tanımladığımız Erzurum AVM’de bir bilet satış noktası açmayı uygun gördük. Burada Erzurum AVM Yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendileri bu talebimizi son derece olumlu karşılayarak bizlere her türlü desteği sağladılar. Açmış olduğumuz bilet satış noktamızda yer alan lcd ekranımızda Erzurum Devlet Tiyatromuzun sezon içerisinde sahneleyeceği oyunların provalarından renkli kareleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bununla birlikte oyunlar hakkında ve oyunların başlama saatleriyle ilgili bilgileri yine tiyatro severlere bu ekranlarımız aracılığıyla sunacağız. Erzurum AVM’de açmış olduğumuz gişemizle birlikte hem tiyatro severlerle olan buluşmalarımızı daha samimi bir havaya bürüyecek, hem de onların vakit kaybı yaşamaksızın tiyatro biletine erişimlerini sağlamış olacağız.”
Erzurum AVM’nin cafeterya bölümünde yer alan gişeyi ziyaret ederek yeni sezon hakkında gişe görevlilerinden bilgi alan vatandaşlar da EDT Müdürlüğü yetkililerine bu hizmetten ötürü teşekkür ettiler.