ERZURUM Haber Girişi : 21 Mayıs 2015 09:23

Dönüşümün temelleri atılıyor

Dönüşümün temelleri atılıyor
Erzurum'un tanıtımına ve turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacak olan Bilim Müze Doğa Tarih ve Eğitim Projesi ile Şehitler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projeleri için ilk kazma bugün vurulacak.
ATATÜRK Üniversitesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yürüttüğü ve bitirildiğinde Erzurum'un tanıtımına ve turizm potansiyeline önemli katkı sağlayacak olan Bilim Müze Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesinin temeli bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılacağı programda atılacak. Erzurum'un marka şehirler arasında yer almasına önemli bir katkı sağlayacak olan proje Erzurum'un yanı sıra çevre illere de önemli katkılar sağlayacak.
 BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından Şehitler Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesinin temeli de yine bugün atılacak. Kale çevresi ve eski mal meydanında dönüşüm çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü bu projeyle dönüşüm çalışmaları şehrin dört bir yanında devam edecek. Proje bitirildiğinde gecekondu yapılaşmalarıyla çevrili Şehitler Mahallesi'nin adeta çehresi değişecek.
Etiketler : açılış
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.