SAĞLIK Haber Girişi : 10 Temmuz 2011 15:12

Diyanet-Sen Rize Şubesinden Üyelerine Gemi Turu

Diyanet-Sen Rize Şubesinden Üyelerine Gemi Turu

Rize Memur-Sen  il temsilciliği ve Diyanet-Sen tarafından hizmet  kollarına bağlı üyeleri için iki tur halinde Gemi turu düzenledi.

 

Memur-Sen İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Gemi Turuna Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet BAYRAKTUTAR,Diyanet Sen Genel Sekreteri Hacıbey ÖZKAN,Diyanet-Sen Genel Mali Sekreteri M.Ali OMURCA,Diyanet-Sen Mezuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Ali BAYIR ve  Diyanet-Sen Rize Şubesi üyeleri katıldı.

 

Gezi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Memur-Sen İl Başkanı Resul USTA, Memur-Sen’e bağlı hizmet kolları ile yaptıkları istişare neticesinde , üyeler arasında kaynaşmaya vesile olacağına inandığınız Gemi Turu ile de Memur-Sen’e bağlı Hizmet Kollarımızın üyelerine güzel bir hafta sonu yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti.

 

Memur Sen ve Diyanet-Sen  bir aile bütünlüğü içerisinde bugün Rize’de güzel bir etkinliğe imza attığını söyleyen Diyanet-Sen Rize Şube Başkanı Recep ŞAFAK , 1.100 kişinin katıldığı ve güzel dakikaların geçirildiği bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliği en güzel şekilde ifade ediyor." dedi.

 

Diyanet-Sen Rize Şubesinin birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi açısından tertip edilen Geziye yönetim Kurulu olarak katılmaktan memnun olduklarını söyleyen Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet BAYRAKTUTAR ,Kaynaşma ve dayanışma gezine desteklerinden dolayı  Belediye Başkanı Halil BAKIRCI’ya Memur-Sen İl Başkanı Resul USTA ve Diyanet Sen Rize Şubesine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.