SAĞLIK Haber Girişi : 11 Ekim 2008 12:20

Diyanet-Sen Başkanı Yıldız;sorumluların hesapı vermesini bekliyoruz.

Diyanet-Sen Başkanı Yıldız;sorumluların  hesapı vermesini bekliyoruz.

Yıldız,  Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen  hain saldırı sonucu 17 askerimizin şehit olmasının ardından Diyarbakır'da polis servis aracına yapılan saldırıda 5 polis ve bir araç şoförünün şehit edilmesi  milletimizi derinden üzmüştür. Bu hain saldırılar birlik ve beraberliğimizi perçinlemekten başka bir işe yaramayacaktır. Kimse bu tür saldırılardan medet ummasın? dedi.

Yıldız sözlerine şöyle devam etti: ?Milletimiz her zaman birlik ve beraberlik içinde bu saldırıların üstesinden gelmeyi bilir. Bu dönemde hem daha serinkanlı olmak hem de birliktelik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız.  

            Kanlı terör olayları ile milletimizi sarsmayı amaçlayan hainlere dik ve kararlı duruşumuzla en güzel cevabı vermeliyiz.

            Ancak bütün bunların yanında Türk milletinin canını yakan bu terör olaylarına karşı her türlü tedbir alınmalı gerek askeri, gerek ekonomik tedbirlerle bölgemiz terör olaylarından temizlenmelidir. Bu acı olaylarda sorumluluğu olanlar varsa milletimize bunun hesabını vermelidir.

 

Diyanet-Sen  olarak necip milletimizin birlik ve beraberliğine ve  cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı son günlerde artın terör saldırılarını şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Hain saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah?tan rahmet kederli ailelerini başsağlığı diliyoruz.