SAĞLIK Haber Girişi : 13 Nisan 2009 12:36

Diva- Sen: Camilerin çevreleri temizlensin

Diva- Sen: Camilerin çevreleri temizlensin
Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Sendikası (Diva- Sen) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum İl Temsilcisi Osman Temel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'den camilerin çevre temizliği için yardım istedi.

Diva- Sen Genel Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri, ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Küçükler'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Temel, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisindeki camilerin çevre temizliğinin belirli aralıklarla belediye tarafından gerçekleştirilmesini temenni etti. Diva- Sen Genel Başkan Yardımcısı Temel ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin sivil toplum örgüt temsilcileri ile yapacağı rutin toplantılara da davet edilmeyi beklediklerini söyledi.

ORTAK AKLA HİZMET EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de kendisi için yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Küçükler, geçen 5 yıllık süre içerisinde tecrübe edindiklerini ve yeni dönemde de bazı eksikliklerini daha net görme imkanına kavuştuklarını anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, önümüzdeki 5 yıllık zaman dilimi içinde daha çok vatandaşla ve sivil toplum örgütleri ile bir araya gelip ortak akla önem vereceklerine işaret etti.

16 dönüm üzerine kurulu bulunan eski kadın doğum hastanesinin yerinin Diyanet İşleri Başkanlığı'na İl Müftülük binası için tahsis edildiğini de ifade eden Başkan Küçükler, söz konusu yere Selçuklu Mimarisi'nde çok güzel bir müftülük binası ve kompleksi yapılacağını dile getirdi. Müftülük binasının bu yıl içerisinde temelinin atılacağına dikkat çeken Küçükler, "Erzurum'a yakışacak, Selçuklu mimarisinde bir müftülük kompleksi yapılacak. Bunun için 16 dönüm yerimizi Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis ettik. Bu yeni dönemde daha güzel, daha hayırlı işler yapmayı Allah bizlere nasip eylesin. Çünkü bu şehir için çalışmak bir ibadet." diye konuştu.

12.04.2009