KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 25 Mayıs 2018 03:08

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından bomba açıklama: Diriliş Osman geliyor!

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından bomba açıklama: Diriliş Osman geliyor!
TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından devamı niteliğindeki Diriliş Osman dizisi başlayacak.
Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Ertuğrul’un ardından Osman’ın hikayesini anlatmak istediğini belirterek, “Diriliş Ertuğrul, Osman’a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman’ı yapmak” dedi. Yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul Osman’a doğru ilerleyecek” Mehmet Bozdağ dizinin sezon finalin 7 Haziran’da olacağını belirterek, “Dizinin kesin finaliyle ilgili bir malumat yok. Daha ben de tam karar vermiş değilim. Ama yavaş yavaş Diriliş Ertuğrul, Osman’a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi ‘Diriliş Osman’ı yapmak. Ertuğrul’dan sonra Osmangazi’nin hikayesini anlatmak.
Çalışıyorum, şu anda okumalar devam ediyor. Coğrafi geziler yapacağız bu yazın. Bu bölgeleri tamamıyla gezeceğiz. Niyet olursa Ertuğrul’dan daha büyük bir proje ‘Diriliş Osman’ doğacak. Dizinin finali Bilecik’te olabilir bilmiyorum ama belki ‘Diriliş Osman’ veya ‘Ertuğrul’un finalini burada oyuncularla beraber, seyirciyle beraber izleyebiliriz” şeklinde konuştu. (Kaynak: Habertürk)
Etiketler : diriliş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.