SİYASET Haber Girişi : 15 Eylül 2019 23:09

Devlet Bahçeli’den Erzurum’a teşekkür

Devlet Bahçeli’den Erzurum’a teşekkür
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Erzurum’da coşkulu karşılandı
Erzurum’a gelmesi münasebetiyle bir açıklama yapan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Genel başkanımız, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, Bayburt ve Erzincan belediyelerine yapacakları ziyaret öncesi Havayolu ile Erzurum’a gelip karayolu ile Bayburt ve Erzincan programlarını gerçekleştirdikten sonra tekrar Erzurum’a gelmeleri bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır.
Erzurum’a ve bize gösterdiği bu teveccühten dolayı sayın Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beye sonsuz saygılarımı sunarım.” dedi.
Karataş, “Erzurum’da yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Genel Başkanımız, Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli bey, kendisine gösterilen bu ilgi ve alakadan dolayı tüm Erzurumlu hemşehrilerimize ve dava arkadaşlarımıza teşekkür etti. Bu programda emeği geçen, Genel başkan yardımcımız, Erzurum milletvekilimiz Prof. Dr. Kamil Aydın beye, MYK Üyemiz Doç.Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı beye, MYK Üyemiz Adem Yurdigül beye, Uzundere Belediye
Başkanımız Hilmi Aktoprak beye, İspir Belediye Başkanımız Ahmet Coşkun beye, İl yönetim
kurulu arkadaşlarıma, ilçe başkanlarıma ve yöneticilerine, bütün ocak başkanlarımıza, meclis üyesi arkadaşlarımıza, sivil toplum kuruluşu arkadaşlarımıza, sendika başkanı arkadaşlarıma, tüm Erzurumlu hemşehrilerimize ve bütün dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.