GÜNCEL Haber Girişi : 20 Şubat 2015 11:49

Demirhan, başvurusunu yaptı!

Demirhan, başvurusunu yaptı!
İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, AK Partiden aday adaylık başvurusunda bulundu.
17 -25 Aralık darbe girişiminin mimarlarından Savcı Zekeriya Öz'ün maskesini düşüren İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, Ak partiden aday adaylık için başvuruda bulundu.
Savcı Öz'ün, Dubai tatilinin fatura ve belgelerine açıklayarak bir anda Türkiye'nin gündemine gelen İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, geçtiğimiz aylarda Arap yatırımcı ile ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nu Erzurum'a getirmişti.
ÖZÜN MASKESİNİ BÖYLE DÜŞÜRDÜ?

A Haber'deki Kadraj programının konuğu olan Ali Ağaoğlu'nun avukatı Ali Demirhan, Zekeriya öz'ün 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu'na ödettiği Dubai tatilinin perde arkasını anlattı.


A Haber'de Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programının konuğu Ali Ağaoğlu'nun avukatı Ali Demirhan'dı. 17 Aralık darbe girişiminin ardından Bolu'ya düz savcı olarak atanan Savcı Zekeriya öz'ün, 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu'na ödettiği Dubai tatilinin perde arkası Kadraj programında masaya yatırıldı.


"17 ARALIK'TA ASIL HEDEF ERDOĞAN VE HüKüMETİYDİ"


17 Aralık darbe girişimi sırasında yaşadıklarını anlatan Ali Demirhan, "Gözaltındaki vekillerle görüşmemize izin vermek istemediler. 17 Aralık'ta asıl hedef Erdoğan ve hükümetiydi. Polisler suçlu yakalama psikolojisiyle değil, hükümeti devirme saikiyle çıkıp Başbakan'a yakın olan kim varsa suçlu suçsuz gözaltına aldılar" dedi.

"ZEKERİYA öZ'üN TACİZ ETTİĞİ, İMKANLARINI KULLANDIĞI BİRçOK İŞ ADAMI VAR"

17 Aralık operasyonunu düzenleyen isimlerden biri olan Savcı Zekeriya öz'ün, 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu'na ödettiği Duba i tatiliyle ilgili soruları yanıtlayan Demirhan, "Zekeriya öz bu hareketleri başka iş adamlarına da yapıyor. Zekeriya öz'ün taciz ettiği, imkanlarını kullandığı bir sürü iş adamı var. Ali Ağaoğlu'nu ofisine geliyor 'Beni Dubai'ye gönder' diyor ve özel tatil organize ediyorlar. 2012'de de böyle bir tatil organize edilmiştir." diye konuştu. 

öz, "Belki bir siyasetçi iş adamıyla bir takım ilişkilerde olabilir, ama devletin hakkını savunan savcı iş adamıyla bu tür ilişkilere giremez" ifadesini kullandı. 

"DEVLETİN SAVCISI ŞüPHELİNİN AVUKATI ORGANİZE OLMUŞLAR"


Savcı Zekeriya öz'ün Dubai tatilinin ortaya çıkmasının ardından, öz'e yakın iki müteahhit ile bir avukatın tatilin parasını veren Ali Ağaoğlu'nun ofisine gidip sahte fatura talebinde bulunmasını anlatan Demirhan, "İlk önce bize geldiler ve ağabeyimi mafyavari usulle Ağaoğlu'nun ofisine getirdiler. 'Faturayı verirseniz sorun ortadan kalacak' dediler. Direnince şiddeti artırdılar. Devletin savcısı şüphelinin avukatı organize olmuşlar" şeklinde konuştu. 


"ERDOĞAN'I YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ, HERKESİ MüCADELEYE çAĞIRIYORUM"

"Devletin yargısının içinde inanılmaz çürümüş bir yapı var" diyen Demirhan, "Beni ifadeye çağıran savcı 7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran savcıyla aynı. Yargıdaki bu çürümüş yapının tamamen değişmesi lazım. Erdoğan'ı yalnız bırakmamalıyız, herkesi mücadeleye çağırıyorum" ifadelerini kullandı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.