EĞİTİM Haber Girişi : 26 Kasım 2015 07:37

Büyükşehir'den öğretmenlere asfalt hediyesi

Büyükşehir'den öğretmenlere asfalt hediyesi
Büyükşehir'den öğretmenlere asfalt hediyesi
Göreve geldiği günden bu yana özellikle eğitim kurumlarına yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde bulunan Özel Reşha Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'nin çevre düzenlemesi için harekete geçti. 
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okul bahçesinde sıfır asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerini sevindirdi. Başkan Sekmen'in Fen İşleri Daire Başkanlığına özel talimatıyla yapılan asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Ahmet Yavuz, 160 öğrenci 17 öğretmenin bulunduğu okulun asfalt yokluğundan dolayı zor anlar geçirdiklerini Büyükşehir belediyesinin bu anlamda büyük beklentiye cevap verdiğini söyledi.
Ders aralarında tozdan çamurdan bahçeye çıkamadıklarından yakınan Özel Reşha Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin asfalt dökümü sonrasında sportif aktiviteler yaptıkları gözlendi. Asfalt çalışması ile birlikte okulun büyük eksikliğinin giderildiğini söyleyen okul öğrencileri memnuniyetlerini dile getirdiler. Büyükşehir Belediyesinin Erzurum genelinde yaptığı asfalt çalışmasının takdire şayan olduğunu söyleyen öğretmenler ise 24 Kasım günü yapılan bu çalışmanın kendilerine ödül olduğunu kaydettiler.
Etiketler : okul
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.