HABERDE İNSAN Haber Girişi : 10 Temmuz 2018 15:37

Büyükşehir’den robotik kodlama yaz kursu

Büyükşehir’den robotik kodlama yaz kursu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin teknoloji ve bilim yatırımlarından biri olan Robotik Kodlama Projesi ile ilgili yaz kursu açılacak.
Kodlama ve robotik eğitim konusunda genç dâhilerin keşfedilmesini sağlayan Robotik Kodlama Proje Yarışması ile yeni mucitleri keşfeden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kodlama eğitiminin yaygınlaşması için yeni bir adım daha attı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in üzerinde özenle durduğu proje kapsamında Büyükşehir’in kamu iktisadi teşebbüslerinden Enerji A.Ş.’nin geliştirdiği projeyle ilgili D. Mehmet Doğan Şehir Kütüphanesi ve Meslek Eğitim Merkezi’nde Yaz Kursu açılacak. 16 Temmuz’da başlayıp üç hafta sürecek olan kursa ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler başvurabilecek. 
Yetkililer, kursa katılmak isteyen öğrencilerin ebeveynleriyle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin beyaz masa birimine müracaat edebileceğini belirtti. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.