GÜNCEL Haber Girişi : 24 Nisan 2015 10:12

Büyükşehir Belediyesi 3 bin çam fidanı dağıttı

Büyükşehir Belediyesi 3 bin çam fidanı dağıttı
Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili'nde mezarlık ziyaretinde bulunanlara çam fidanı armağan ederek 3 bin çam fidanı dağıttı.
Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili münasebetiyle Asri Mezarlığa ziyaret amaçlı gelen vatandaşlara çam fidanı ve lokum ikram etti. 2015 yılı itibariyle her mevta için 1 fidan dikeceklerini söyleyen Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Durak Bulut, "3 bin adet çam fidanımızı ziyaret amaçlı gelen misafirlerimize kendilerinin dikmek istedikleri takdirde hediye ediyoruz. Onun dışındaki mevtalarımız için de kendimiz mezarlığımızın üst kısmındaki bölgeye dikimlerini yapacağız. Ayrıca mezarlığımızdaki şehitlerimiz, alimlerimiz ve gariplerimizin mezarlarının bulunduğu yerlere de çam ve gül dikiyoruz diyen Bulut, etkinliklerin yıl boyunca kutlu doğum haftası ve kandillerde devam edeceğini aktardı. Yapılan hizmetten memnun kalan ziyaretçiler çam fidanlarını alarak kabirlerin bulunduğu yerlere ağaçlarını diktiler." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.