GENEL Haber Girişi : 04 Şubat 2019 10:47

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen:Artık göç veren değil, göç alan şehir olacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen:Artık göç veren değil, göç alan şehir olacağız
2014 yılında AK Parti'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve 31 Mart 2019 mahalli seçimleri için de yeniden partisi tarafından aday gösterilen Başkan Sekmen, "Erzurum'u en kalkınmış on şehir arasına sokmaktan başka çaremiz yok.
Bu zor ve amansız bir seçimdir. Biz bu çetin süreçte Erzurum'u galip çıkarmaktan başka bir yol bilmiyoruz. Ülkenin en stratejik ve jeopolitik konumuna sahip bu güzel şehrimiz, artık göç veren değil, göç alan ve ekonomisi büyüyen bir şehir olacaktır" dedi.
Gazeteniz Palandöken'e özel açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un kalkınma yolunda ciddi bir potansiyele sahip olduğunu ancak bugüne kadar bu potansiyelin çok da aktif hale getirilemediğini ifade ederek, yeni dönemde projelerimizin tamamı şehrin sosyal ve ekonomik yapısını dönüştürmeye yönelik olacaktır. Tüm hazırlıklarımız bu minval üzeredir. Bir kaç yıl içinde bu güzel ve anlamlı şehir, ülkenin en gelişmiş şehirleri arasındaki yerini alacak" şeklinde konuştu. 
ÜRETİMİ GELİŞTİRİP 
İSTİHDAMI ARTIRACAĞIZ
Erzurum'un ülkenin bekası için her açıdan gelişip kalkınması gerektiğine işaret eden Başkan Mehmet Sekmen şöyle devam etti:  "Bu inancımızı destekleyen en önemli bulgu ise, Başta Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti kadrolarının Erzurum'a karşı son derece olumlu bakışıdır.  Hazırladığımız projelerimiz ağırlıklı olarak ekonomik ve sosyal içerikli olacak. Önce üretimi ve istihdamı artıracak atılımlarımız olacak. Şehir, bölgenin cazibe merkezi haline gelecek, bu öyle hayal ürünü bir iddia değil, tüm hazırlıklarımız bu kapsamdadır." 
Verda KARATAY-Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.