SPOR Haber Girişi : 09 Aralık 2019 08:58

Büyü bozuldu:1-0

Büyü bozuldu:1-0
BB Erzurumspor, Adanademirspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olarak zirve yolunda yara aldı. Mavi-beyazlı ekip, ikisi kupa, 7’si lig olmak üzere 9 maçtır yenilmiyordu.
Erkan Sözeri: Maalesef TOP BİZİ SEVMEDİ

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 1-0 mağlup oldukları Adanademirspor maçı sonrası, "Gerçekten eğer mağlubiyet olacaksa ileriye umut veren oyunla olsun diye hep söyledim. Biz bu oyunumuzu sürdürdüğümüz sürece iyi şeyler yapacağız. Bugün maalesef top bizi sevmedi" dedi.
Sözeri, maç sonu gazetecilere yaptığı açıklamada, "İyi oynadığımız bir maçı kaybettiğimizi
düşünüyorum. Adanademirspor'un da çok istekli coşkulu mücadeleci oynayacağını bekledik, öyle de oldu. Duran toptan gölü buldular ve kazandılar. Ben de oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten eğer mağlubiyet olacaksa ileriye umut veren oyunla olsun diye hep söyledim. İkinci yarı özelikle girdiğimiz çok pozisyon var. Bugün maalesef top bizi sevmedi. Biz bu oyunumuzu sürdürdüğümüz sürece iyi şeyler yapacağız. Hedefe gideceğiz ve bundan vazgeçmeyeceğiz. Lig oldukça zorlu geçecek" diye konuştu.

BB Erzurumspor, Adanademirspor karşısında etkili bir futbol sergileyemedi. Rakibinin
bir duran topta golü bulmasının ardından hareketlenen mavibeyazlı futbolcular, rakip kalede baskı kurmaya çalışsa da aradığı golü bulamadı. Obertan'ın etkisiz futbolu dikkatlerden kaçmazken, 68. Dakikada oyundan alınan Cenk Ahmet bu karardan memnun olmadı. Yerine Sunu oyuna girerken Cenk Ahmet'in kenara gelirken karar karşı tepki gösterdiği gözlendi.
TFF 1. Lig'in 14. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Adana Demirspor'a 1-0 mağlup oldu. 28 Eylül’ de Bursaspor'a deplasmanda 1-0 yenildikten sonra mağlubiyet yüzü görmeyen mavibeyazlı ekip haftalar sonra seriyi bozdu. Bu sürede ikisi kupada olmak üzere 7 galibiyet 2
beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayan Dadaşlar, Adanademirspor karşısında bu seriyi bozdular.
Mavi-beyazlı ekip, 9 maçlık yenilmezlik serisine son vermenin yanında, zirve yolunda da yara aldılar. Lider 30 puanlı Hatayspor'un 6 puan gerisine düşen mavi-beyazlı ekip, 2 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
Dadaşlar, ligde ilk yarının bitimine üç hafta kala önce önümüzdeki hafta Giresunspor'u,
ardından 16. Haftada Altay'ı konuk edecek. Dadaşlar ilk yarıyı Ümraniyespor deplasmanı ile
tamamlayacaklar.

51. dakikada Adanademirspor'da ortaya yükselen Aias, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla
buluşturdu. 1-0
58. dakikada BB Erzurumspor'da Mücahit orta sahadan mücadele sonucu aldığı topu kaleye
gönderdi. Top kaleci Kurtuluş'da kaldı.
82. dakikada Adanademirspor'da Volkan Şen, orta sahada aldığı topla BB Erzurumspor'un
ceza sahasına kadar ilerledi. Şen, vurduğu topu ağlarla buluşturamadı.

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.