SAĞLIK Haber Girişi : 14 Ekim 2016 16:08

Buhara'da A kalite SAĞLIK HİZMETİ

Buhara'da A kalite SAĞLIK HİZMETİ
Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelindeki hastanelerde yapılan 'Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi'nde Erzurum Özel Buhara Hastanesi A Kalite hizmet veren hastane kategorisinde yer aldı.
Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde kamu ve özel hastanelerde gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi'nde Erzurum Özel Buhara Hastanesi farkını ortaya koydu. 37 doktorun görev yaptığı, 25 poliklinikte günde yaklaşık 600 hastanın tedavi gördüğü Buhara Hastane'si denetimlerde A Kalite kategorisinde yerini aldı. 
Hasta bakımından hijyene kadar yüzlerce değerlendirmeye tabi tutulan hastaneler arasında A kalitede yer alan Buhara Hastanesi büyümeye ve gelişmeye de devam ediyor. Hastane Yönetim kurulu başkanı Dr. Serdar Kömeç, Yıllardır A kalite hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek, "Gerek doktorlarımız gerekse diğer personellerimizle en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.  Tıbbi cihazlar olarak teknolojinin son en modern ve en etkili cihazlarını kullanıyoruz. Cocuk hastalıklarından fizik tedaviye kadar Erzurum'un en iyi hekimleri hastanemizde hizmet veriyor. Buhara hizmete başladığı ilk gün de A Kalitede hizmet için çalışıyor. Sağlıkta kalite değerlendirmesi sonucu  A kalite hizmet verdiği tastiklenmiştir" dedi.

Etiketler : buhara esnaf
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.