GÜNCEL Haber Girişi : 28 Nisan 2015 01:34

Bu kamyonlar tehlike saçıyor

Bu kamyonlar tehlike saçıyor
Bingöl yönünden Erzurum'a gelen aşırı yüklü kamyonların kuzey çevre yoluna çıkmak için kent merkezini kullanmaları seyir içinde seyreden diğer araçlar için büyük tehlike oluşturuyor.
ÖZELLİKLE Gaziantep, Diyarbakır ve Batman'dan Erzurum yönüne gelen saman yüklü kamyonlar tehlike saçıyor. Kuzey Çevre Yolu'na çıkmak için Çat Yolu'nu kullanan araç sürücüleri yasağı dinlemeden kent merkezini kullanıyor. Aşırı yükten dolayı yan yatma tehlikesiyle karşı karşıya kalan bu kamyonlar diğer sürücülerin de can güvenliğini tehdit ediyor.
BU kamyonların şehir merkezine girişlerinin engellenmesi gerektiğini belirten sürücüler, olası bir facianın an meselesi olduğunu belirterek, "Günde onlarca kamyon Çat yolunu kullanarak kent merkezine giriş yapıyor. Birinin yan yatması durumunda büyük bir facia olur. Yasağı dinleyen yok. Bu kamyonlara yönelik uygulamaların artırılmasını istiyoruz"dediler.  
Etiketler : kamyon
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.