ERZURUM Haber Girişi : 26 Şubat 2015 12:31

Birlik ve beraberlikle Erzurum'u şahlandıracağız

Birlik ve beraberlikle Erzurum'u şahlandıracağız
AK Parti milletvekili aday adayı Abdurrahim Fırat Palandöken Gazetesini ziyaret etti.
AK Parti milletvekili aday adayı Abdurrahim Fırat Palandöken Gazetesini ziyaret etti. Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'le görüşen Fırat, projelerini anlatıp, aday adaylığı sürevindeki çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. 
AK Parti Milletvekili aday adayı Şeyh Said'in torunu Abdurrahim Fırat Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti.  Aday adaylığı sürecindeki çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Fırat, ilçe ziyaretlerinin devam ettiğini söyledi. Gittiği her ilçede büyük bir teveccühle karşılandığını ifade eden Fırat, AK Parti'nin özgürlüklerin önünü açtığını, ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirmek için ciddi adımlar attığını dile getirdi. Bugün inanç özgürlüğü önündeki bütün engelleri AK Parti'nin kaldırdığını belirten Fırat, "Dün başörtüsüyle okula gidilemiyordu, bugün başörtüyle her yere gidilebiliyor. Bizim özlediğimiz, görmek istediğimiz demokrasi buydu. Biz, bu bölgelerde yanımızda Kürtçe kaset olduğunda, polis kontrolü olduğunda ya saklardık ya da atardık. Bugün bu konuda hiçbir sorun yok. Herkes istediği gibi harekete ediyor, hatta özel okullarda bu dilde de arzu edilirse eğitim bile alınabiliyor. Böyle bir siyasi hareket içerisinde bulunmak, kadrosunda milletvekili olmak arzusundayız"dedi.
Mehmet Şener'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fırat'a çalışmalarında başarılar diledi.
Palandöken Haber Merkezi 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.