SPOR Haber Girişi : 19 Şubat 2018 15:29

Birinci lig bileti aldılar

Birinci lig bileti aldılar
Türkiye Curling Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig Curling Maçları sona erdi. Bayanlarda ve erkeklerde birinci lige yükselen altı takım belli oldu.
Türkiye Curling Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum GHSİM Curling Salonu’nda yapılan Kulüpler arası Curling ikinci lig maçları sona erdi. Bir hafta süren müsabakalarda sonunda birinci lige yükselen takımlar belli oldu.
Curling salonunda çekişmeli müsabakalara sahne olan Curling 2. Lig müsabakalarında bayanlarda birinciliği Antrenör Ata Yetişken yönetimindeki Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü elde ederken, ikinciliği Antrenör Melik Şenol’un çalıştırdığı Karbeyaz Spor Kulübü elde etti. Üçüncü sırada ise Antrenör Mehmet Gültekin yönetimindeki Köyceğiz Göl Spor Kulübü kazandı.
Erkeklerde şampiyonluk kürsüsüne Melik Şenol idaresindeki Erzurum Çelebispor Kulübü çıkarken, Antrenör Sadık Topaloğlu’nun çalıştırdığı Erzurum Sevgi Spor Kulübü ikinci oldu. Ömer Çakır yönetimindeki Kuzey Yamacı Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.
Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli ile GHSİM yetkililerinin de izlediği 2. Lig Curling Müsabakalarında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi.
Oldukça güzel bir ortamda yapılan kupa töreninin ardından bayanlarda ve erkeklerde ilk üçe giren takımlar 1. Lige yükseldi.
Bayanlarda, Bahçelievlerspor, Karbeyaz ve Köyceğiz Gölspor, birinci lige yükselme başarısı gösterdi.
Erkeklerde ise Çelebispor, Sevgispor ve Kuzey Yamacı Spor kmulübü, 2018-2019 sezonunda 1. Ligde oynamaya hak kazandı.
Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, oldukça çekişmeli müsabakaların yapıldığı 2. Ligde çok güzel maçlar izlediklerini belirterek, “Bu şampiyonada dereceye giren ya da girmeyen tüm takımlarımıza ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bir hafta boyunca, burada onlarca takım mücadele etti. Sonuçta bayanlarda ve erkeklerde toplam altı takım 1. Lige yükseldi. Önümüzdeki sezon 1. Ligde curling müsabakalarına çıkacak olan takımlara başarı dileklerimi ileterek, katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Etiketler : curling
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.