SPOR Haber Girişi : 26 Nisan 2016 14:34

BEŞ BİN MİNİK KAYAKÇI SERTİFİKALARINI ALDI

BEŞ BİN MİNİK KAYAKÇI SERTİFİKALARINI ALDI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 2015-2016 Temel Kayak Eğitimi tamamlayan beş bin minik kayakçıya düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 2015-2016 Temel Kayak Eğitimi tamamlayan beş bin minik kayakçıya düzenlenen törenle sertifikaları verildi. 
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen sertifika dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi, Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural ve öğrenciler katıldı.
Çocukları sporun her türlüsünde desteklemeye devam edeceklerini belirten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Çocuklarımızın, gençlerimizin gerek sportif gerekse kültürel gerekse eğitimsel anlamada yetişmelerini destekliyoruz. Biz istiyoruz ki siz öğrenciler günün şartlarında iyi eğitim almış, sosyal alanda iyi yetişmiş, kültürel alanda birikimi olan gençler olarak yetişin. Şimdi sizlerin yaşı küçük ama sizler yarının büyükleri olacaksınız ve ben sizlere büyük adam olacaksınız diye hitap etmek istiyorum. Bizlerin tüm gayreti sizlerin iyi yetişmesi içindir. Erzurum da iyi iş adamları olsun, iyi sanayiciler olsun, iyi tüccarlar olsun, girişimci yetenekli ve gayretli gençler olsun. Bizlerin tüm çabaları bunları görebilmektir" dedi.
ERZURMDA KAYAK BİLMEYEN KALMAYACAK
Erzurum da herkesin kayak bilmesinin gerektiğini vurgulayan Başkan Sekmen, "Beş bin kayakçı yetiştirdik. Halen de yetiştirmeye devam ediyoruz. Buradan sesleniyorum spor elbisesinden ve spor yaptıkları zamanlarda yapacak olduğumuz ikramlardan hiçbir para talep etmeyeceğiz. Erzurum da yaşayıp kayak bilmeyen olmamalı, kızak binmeyen olmamalı, ata binmesini bilmeyen olmamalıdır" diye konuştu.
Tören öncesinde minik kayakçılar Başkan Sekmen'e yoğun sevgi gösterilerinde bulundular.
Etiketler : kayakçı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.