SAĞLIK Haber Girişi : 23 Nisan 2015 00:27

BEAH'da 23 Nisan coşkusu

BEAH'da 23 Nisan coşkusu
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları unutmayarak çocukların bayramını kutladı..
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları unutmayarak çocukların bayramını kutladı..
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaşıtları statlarda okullarda 23 Nisan coşkusunu yaşarken; rahatsızlıkları nedeniyle 23 Nisan etkinliklerine katılamayan çocukları unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi Servisleri ile çocuk ameliyathane bölümlerinde süslemeler yapıldı.
Hastanede tedavi gören çocukları 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla ziyaret eden Başhekimi ve yöneticisi Prof..Dr. Bilgehan Erkut, Hastane Müdürü İsmet Teoman Turhan hastane Turizm ve otelcilik Müdürü Ümit Veli Kaban Sağlık hizmetleri Müdürü Emine Dudu ve diğer yöneticilerle birlikte çocukların bayramlarını kutladılar.
Hasta çocuklarla sohbet eden hastane yönetimi, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Tedavisi süren çocukları 23 Nisan coşkusundan mahrum bırakmak istemediklerini için etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Başhekim Prof..Dr. Bilgehan Erkut,"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hasta çocuklarımıza bir değişiklik yaparak sürpriz yaptık. Hastanemiz çocuk polikliniklerimizde çocuklarımıza balonlar dağıtarak çocuklara bayramlarını anımsatarak bir moral vermeye çalıştık.
Böylelikle bugünü kutlamış olduk ve çocuklarımızın keyifli dakikalar geçirmelerini sağladık. Ayrıca hastanemizde çocukların yoğun olduğu bölümlerde süslemeler yaptık. Çocukların mutlu olmalarını sağlayarak hastalıklarını bir an önce atlatmaları için bu aktiviteleri düzenledik" dedi.
Bu arada hastane çocuk polikliniğine gelen çocukları çocuk doktorları çeşitli hediyelerle karşıladı.
Çocuklara muayene öncesi hastane yönetimi tarafından hazırlanan hediyeleri takdim eden çocuk doktorları onların bu mutlu günlerinde hastalıklarını bir nebzede olsa unutturarak bayramlarına ortak oldular.
Etiketler : beah
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.