SAĞLIK Haber Girişi : 27 Eylül 2015 15:04

Beah Azerbaycan Bakü'de 21. Uluslararası Sağlık Turizm Fuarı'nda Göz Doldurdu

Beah Azerbaycan Bakü'de 21. Uluslararası Sağlık Turizm Fuarı'nda Göz Doldurdu
Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ve sağlık Turizmi il koordinatörü Ümit Veli Kaban Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası Sağlık Fuarı'nda önce BEAH standını kurup, ardından 3 gün boyunca tanıtımını yaptılar.
Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ve sağlık Turizmi il koordinatörü Ümit Veli Kaban Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası Sağlık Fuarı'nda önce BEAH standını kurup, ardından 3 gün boyunca tanıtımını yaptılar. 19 ülkeden 189 firmanın katıldığı fuarda BEAH'ın ulaştığı teknolojiyi anlatan Genel Sekreter Prof.Dr.Fazlı Erdoğan ve Turizm koordinatörü Ümit Veli Kaban'ın çabaları karşılık buldu.
KENDİ ELLERİ İLE STANT KURUP, SONRA TANITIM YAPTILAR
Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ve Turizmi il koordinatörü Ümit Veli Kaban, Bakü'de organize edilen 21. Uluslar arası Sağlık Fuarı'nda Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin (BEAH) standını elleriyle kurdular, daha sonra tanıtımı için çalışmaya başladılar. 29 ülkeden 189 firmanın katıldığı fuarda Azerilerden büyük ilgi gören Erzurum BEAH, işbirliği konusunda da teklifler aldı.
Sağlık Turizmi'nde iddialı olan Erzurum BEAH, Bakü'de organize edilen 21. Uluslar arası Sağlık Fuarı'na katıldı. Sağlık hizmetlerinde dünya teknolojisini yakalayan Erzurum BEAH'ı tanıtmak için Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Fazlı Erdoğan ve Turizmi il koordinatörü Ümit Veli Kaban kolları sıvadılar. 19 ülkeden 189 firmanın katıldığı fuar alanında BEAH'ın standını elleriyle kuran Prof. Dr. Fazlı Erdoğan ve Turizmi il koordinatörü Ümit Veli Kaban, hastanedeki hizmetleri anlatan afişeleri tek tek yapıştırdılar. Saatler süren çalışma sonrası standı hazırlayan 18 Eylül'de kapılarını açan fuarda binlerce ziyaretçiye hastanenin tanıtımını yaptılar.
Azerbaycan ve Rusya'dan Sağlık Bakanlıkları yöneticilerinin ilgi gösterdiği fuarı gezenler Erzurum BEAH'ın ulaştığı teknoloji ve sağladığı tedavi imkanlarını beğendi. Azerbaycan Sağlık Bakan Yardımcısı Elsever Agayev, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan'dan sağlık turizmi, Erzurum'a gelecek hastaların misafir edilmesi gibi konularda bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Elsever Agayev, Erzurum BEAH'da işbirliği içinde çalışmalar yapmak istediklerini dile getirdi.
Azerbaycan medyasının da ilgi odağı haline gelen Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Sekreter Prof.Dr.Fazlı Erdoğandan Türkiye nin en büyük ve modern hastanesi hakkında aynı zamanda Erzurum da ki kış turizmi konusunda bilgiler aldılar.
Bakü'deki fuarda Azerilerin Erzurum'a olan ilgisinin memnunluk verdiğini belirten Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, son yıllarda yapılan tanıtımlar sayesinde BEAH'a gelen hasta sayısının bine ulaştığını bildirdi. Erzurum BEAH'ın sağlık turizminde iddialı olduğunu ifade eden Erdoğan, sağlık sektörünün hastaneyi artık tanıdığını ifade etti. Tanıtım ve fuarlara katılmaya devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, Erzurum'un tarihi ve turistik yerleri ile kış turizmi imkanlarını da fuara gelenlere anlattıklarını kaydetti.
Etiketler : beah
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.