GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ekim 2016 14:53

Başkan Sekmen: Palandöken, cesaret ve dik duruşun adıdır

Başkan Sekmen: Palandöken, cesaret ve dik duruşun adıdır
Ziyaret anısına çinili tabak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gazeteniz Palandöken'i ziyaretinde başyazarımız Mehmet Şener'e, ziyaretinin anısına Çifte Minareli amblemli çini porselen tabak hediye etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye'nin içerisinden geçmekte olduğu süreçte, basının büyük oranda yürekli bir tavır sergilediğini hatırlatarak, "Erzurum özelinde de bu tavrı çok net biçimde gördük. Özellikle Palandöken gazetesi 17-25 Aralık yargı darbe girişiminden itibaren cesur bir yayıncılık yaptı ve hiç geri adım atmadı" dedi.

Dün gazeteniz Palandöken'i ziyaret eden Başkan Sekmen, başyazarımız Mehmet Şener'le bir süre görüştü ve çeşitli konular üzerine görüş alış verişinde bulundu. Başyazarımız Mehmet Şener'in gerek 15 Temmuz askeri darbe girişimi ve sonrasında, gerekse 17-25 Aralık yargı darbe girişiminden beri dik bir duruş sergilediğini ve FETÖ'ye karşı çoğu zaman tek başına mücadele verdiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.