GÜNDEM Haber Girişi : 26 Kasım 2015 07:55

Bakanlıkta duygusal tören

Bakanlıkta duygusal tören
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 64. Hükümet'te İçişleri Bakanlığı'na getirilen Efkan Ala, görevi Selami Altınok'tan devraldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 64. Hükümet'te İçişleri Bakanlığı'na getirilen Efkan Ala, görevi Selami Altınok'tan devraldı. İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Altınok, "Çok değerli bir ağabeyimden devraldığım bu görevi yine çok değerli bir büyüğüme devretmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu anayasal zorunluluktan kaynaklanan seçim hükümetinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın teveccühüyle görev almış ve bu süreç içerisinde de vatandaşımızın hür iradesinin sandığa yansıması noktasında silahlı kuvvetlerimiz, mülki idare amirlerimiz, jandarmamız, polisimiz, korucumuz bütün personelimizle çok büyük bir mücadele örneği göstererek, demokratik Türk devletinin gereği olan vatandaşın hür iradesinin sandığa yansıması noktasındaki o güzelliği yaşamanın onurunu ve mutluluğunu, bu bakanlığın en tepesinde 3 ay görev yapmış birisi olarak mutluluğunu duyuyorum. Sayın Bakanımıza onurlu görevi tevdi etmenin de hem heyecanı hem mutluluğu içerisindeyim. Emaneti ehline teslim etmenin güzelliğini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
Etiketler : tören
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.