SAĞLIK Haber Girişi : 14 Temmuz 2011 23:27

Bağımsız Diyanet Hizmet Sen den Berat Kandili Mesajı

Bağımsız Diyanet Hizmet Sen den  Berat Kandili Mesajı

Bağımsız Diyanet Hizmet Sen  Genel Teşkilat Sekreteri Faruk ÇETİN Berat  Kandili vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Bağımsız Diyanet Hizmet Sen  Genel Teşkilat Sekreteri Faruk ÇETİN Berat Kandili nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında “Üç ayları ve içerisinde bulunduğu Mübarek Kandil gecelerini Dolu Dolu Yaşamaktayız.
 “Rahmet ve Mağfiret  ayı Ramazan’ın müjdecisi, kurtuluş, af, suç ve yanlışlardan arınma kapılarının ardına kadar açıldığı, sevgi ve kardeşlik rüzgarlarının gönüllerimizi coşturduğu gün olan “Berat kandili” Ülkemize Halkımıza Tüm İslam Alemine ve Dünyaya Hayırlar getirmesi temennisi ile Tüm İslam Aleminin  Kandilini Mübarek olsun.
Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan, Berat Kandilinin aydınlattığı manevi ortam, dengeli bir hayat kurmamızı, dinin genel ibadet ve sosyal hayata bakışına uygun olarak kendimiz ve çevremiz için yararlı davranışta bulunmamızı sağlayacak bir bilinç tazeleme imkanı sunmaktadır .
Bu gece, iman ve ibadet açısından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz ve geleceğimize yön verebilmemiz için bizlere sunulan büyük bir fırsattır.
Bu gaye ile  bir defa daha kendimizi sorgulamalı ve kendimize bu sorgu ile beraber yenilemeli ve tertemiz  yeni bir  sayfa açmalıyız yanlışlıklardan dönmüş günahlardan arınmış birer Müslüman olarak bu geceyi en iyi şekilde idrak etmeliyiz
Bu Mübarek Gece’de Kendimiz, ailemiz, yakınlarımız, toplumumuz, ülkemiz, ve bütün Müslümanlar ve insanlık için Allah’a dua edelim.
Bu duygu ve düşüncelerle Bağımsız Diyanet Hizmet Sen  olarak Bütün kamu çalışanlarının Din görevlilerimizin, vatandaşlarımızın, Berat Kandilini tebrik ediyor, , bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum. “dedi

 

Faruk ÇETİN


Bağımsız Diyanet Hizmet Sen A.


Genel Teşkilat Sekreteri