ERZURUM Haber Girişi : 03 Mart 2015 08:37

Bağımlılığın korkunç yüzü

Bağımlılığın korkunç yüzü
Dünyaca ünlü İtalyan fotoğraf sanatçısı Valerio Bispuri'nin bağımlılığın korkunç yüzünü fotoğrafladığı eserleri, Yeşilay tarafından Yakutiye Belediyesi'nin destekleri ile Erzurum'da sergileniyor.
YEŞİLAY tarafından Yakutiye Belediyesi'nin destekleri ile İtalyan fotoğraf sanatçısı Valerio Bispuri'nin bağımlılığın korkunç yüzünü fotoğrafladığı eserleri, Erzurum'da sergilenmeye başlandı. İtalyan fotoğraf sanatçısı Valerio Bispuri'nin "Paco" adını verdiği fotoğraf sergisi "Yeşilay Haftası" etkinlikleri kapsamında Yakutiye Kent Meydanında ziyarete açıldı. Bispuri'nin "Paco" projesi, Latin Amerika'da Paco adı verilen uyuşturucunun etkilediği gençler, çocuklar ve ailelerin dramlarını fotoğrafladığı çarpıcı karelerden oluşuyor.
 SERGİNİN açılışında konuşan Yeşilay Derneği Erzurum Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı, etkinliklerin Yakutiye Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirildiğini belirterek Başkan Ali Korkut'a teşekkür etti. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, sigara, uyuşturucu ve benzer zehirlerin sinsi çevrelerden topluma bir zehir olarak aktarıldığına değinerek "Bilinçli olarak kimse bu zehrin müptelası olmuyor. Bunun için bizlere, topluma ve herkese büyük işler düşüyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlara sahip çıkmalıyız" dedi.
Etiketler : bağımlı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.