ERZURUM Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 22:34

Aziziye Kaymakamlığı'nın iki AB projesi kabul edildi

Aziziye Kaymakamlığı'nın iki AB projesi kabul edildi
Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi kapsamında İngiltere Ulusal Ajansına sunulan (Girişimcilik) projesi ve Polonya Ulusal Ajansına sunulan ''Share Your Passion'' projesi başvuruları kabul edildi.
Aziziye Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi kapsamında İngiltere Ulusal Ajansına sunulan "The Entrepreneur Ship" (Girişimcilik) projesi ve Polonya Ulusal Ajansına sunulan "Share Your Passion" projesi başvuruları kabul edildi. 
12 Ülkenin katılacağı "The Entrepreneur Ship" (Girişimcilik) projesinde üç, 7 Ülkenin katılacağı "Share Your Passion" projesinde üç olmak üzere ülkemizi Erzurum Aziziye Kaymakamlığı tarafından gönderilecek 6 kişi temsil edecek.
İngiltere Ulusal Ajansına sunulan "The Entrepreneur Ship" (Girişimcilik) projesi Moldova'nın Chisinau ve Polonya Ulusal Ajansına sunulan "Share Your Passion" projesi ise Polonya'nın Gdansk şehirlerinde gerçekleştirilecek.
Proje katılımcıları Erasmus+ programı çerçevesinde gerçekleşen uluslararası projelerle genç bireylerin girişimci ruhunun desteklenmesi için yeni fikirlerin ve önerilerin tartışılması ve aynı alanda çalışan organizasyonlar arasında ağ oluşturmak ve günlük hayatta öğrencilerle olan etkileşimlerde kullanabilmek için her çalışma grubunun kendi yaygın öğretim yapısını oluşturması konusunda eğitimlere katılım sağlayacak.
Etiketler : aziziye
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.