GÜNCEL Haber Girişi : 23 Kasım 2016 19:54

ATA Teknokent'ten BÜYÜK BAŞARI

ATA Teknokent'ten BÜYÜK BAŞARI
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi'nde ATA Teknokent, En İyi Geliştirme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri sıralamasında 1. olmuştur.

İlki 2013 yılında düzenlenen, Türkiye'deki Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde yürütülen Ar-Ge projeleri sonucunda ortaya çıkan teknoloji ürünlerinin sergilendiği, bölge yönetimlerinin bilgi ve deneyimlerini paylaştığı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Teknopark Performans Endeksi sonuçlarının açıklandığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, bu yıl 4.Kez Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi'nde ATA Teknokent, En İyi Geliştirme Gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri sıralamasında 1. olmuştur. Ödülü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ'den Atatürk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI ve ATA Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel MüdürüProf. Dr. Recep SADELER almıştır. Genel sıralamada Türkiye genelindeki 39 Teknopark arasında 13. sırada olan ATA Teknokent gerçekleşen zirvenin öne çıkan teknokentlerinden biri olmuştur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.