ERZURUM Haber Girişi : 21 Mayıs 2015 09:14

AKD Kids Anaokulu ERZURUM'DA AÇILDI

AKD Kids Anaokulu ERZURUM'DA AÇILDI
Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde eğitim sektöründe yatırımlar yapmakta olan AKD kids, Türkiye'de 65. Şubesi Erzurum'da açıldı.
Ömer KARATAŞ

Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde eğitim sektöründe yatırımlar yapmakta olan AKD kids, Türkiye'de 65. Şubesi Erzurum'da açıldı. Kurucu Müdür Arif Okşul "Amerikan Kültür anaokulu tüm eğitmenlerimiz eğitim kökenli olup, işitsel, görsel sanatlar ve dans alanında büyük şehirlerden katılacak eğitmenler ile farklı periyotlarda work shoplar düzenleyeceklerini dile getirdi. Yabancı dili eğlenerek öğreneceklerini, hayatlarının bir parçası olacağını belirtti. Eğitim hayatına start veren AKD kids 2-6 yaş aralığındaki öğrencilerini bekliyor. Velilerin memnuniyetleri dile getirdiklerini belirten Okşul:" Her sınıfta 2 öğretmen görevli olup bunlardan bir tanesi sadece İngilizce konuşmaktadır. Eğitim Kurumumuz da Türkiye'de ilk kez Avrupa birliği tarafından onaylanmış Avrupa Dil Öğretim Pasaportu(ELP) kullanmaktadır. Anaokulumuz da Organik gıda ürünleri kullanmakta ve hijyeni ön planda tutmaktayız."dedi. 
Uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde, 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülü'nü ve 2010-2011-2012 yıllarında, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödülleri'ni almaya hak kazanan AKD KİDS İngilizce Anaokulları, bu anlamda Türkiye'nin ilk ve tek okul öncesi eğitim kurumu olma özelliğini de taşıyor.
100' ün üzerinde temsilciliği ile Türkiye' nin En Büyük Dil Okulları network'ü, Amerikan Kültür® Dil Okulları, çocuklara özel bir yapılanmayı AKD Kids Ana Okulları ile sunmaktadır.
AKD Kids Ana Okulu, çocuk güvenliği maksimum düzeyde gözetilerek hazırlanan binada özel yöntemler uygulayarak İngilizce öğretecek ve çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteleri sunacak.

Etiketler : kreş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.