SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2015 08:32

AK Partili Taşkesenlioğlu, Pasinler'de destek istedi

AK Partili Taşkesenlioğlu,  Pasinler'de destek istedi
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pasinler ilçesinde temaslarda bulundu.
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Pasinler ilçesinde temaslarda bulundu. İlçe sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Taşkesenlioğlu, 7 Haziran'daki seçimlerle Türkiye'nin ve Erzurum'un önünde yepyeni ufuklar açılacağını söyledi. 
AK Parti'nin Erzurum'daki tek bayan adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Pasinler'de devam etti. Taşkesenlioğlu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettikten sonra ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. 7 Haziran seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulunan Taşkesenlioğlu, ardından Pasinler Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Ünsal Sertoğlu ile bir süre sohbet eden Taşkesenlioğlu, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. Sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Zehra Taşkesenlioğlu, kadınlar ve çocuklarla yakından ilgilendi. 
Seçmenlerden 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Zehra Taşkesenlioğlu, ''Türkiye'yi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyalım'' dedi.
Etiketler : zehra
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.