SİYASET Haber Girişi : 14 Ocak 2016 14:59

AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Müceldili Konağı'nda düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Yeşilyurt, hükümet nezdinde Erzurum'un kale olduğunu fakat gerekli yatırımları almadığını söyledi. 
Erzurum AK Parti siyasetinde önemli yerlerde olması şehir için büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Yeşilyurt, "Maliye Bakan yardımcılığına Sayın Cengiz Yavilioğlu, içişleri Bakanlığı Müsteşarlığına Selami Altınok, Eski Valimiz Sebahattin Öztürk beyin içişleri Bakan Yardımcılığına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcımız Orhan Yiğit kardeşimizin bulunması şehir için bir kazanımdır. Hepsi güzel yerlerdedir. Bürokraside güçlü olmak elbette şehrimize büyük bir avantajdır. Biliyorsunuz bazen bürokrasi siyaseti yönlendirir. Bürokratlara da bu imkânı vermek için siyaseten güçlü olmak lazım. Şehrin değerli insanları siyasette ve bürokratta etkili ve etkin yerdedir. Erzurum Ak Parti hükümetlerinde kale şehir olarak görülüyor" dedi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, sözde aydınların yaptığı açıklamaları da doğru bulmadığını söyledi.
Yapılan terör saldırıları ardından herkesin kendini eleştirmesi gerektiğini savunan Başkan Yeşilyurt, "Böyle bir terör saldırısında Fransa'nın çocuklarına evlatlarına ağlıyor diye manşet geçiyor. Burada herkes kendini eleştirmeli. Türkiye çevremizde olan mazlum ülkelerin sahibi olmakla birlikte birtakım terör örgütleri ve sözüm ona aydın geçinen kişiler Türkiye'yi zafiyete uğratmak için her türlü çabayı sarf ediyor. Bunda başarılı olamayacaklar. Ben hiçbir ülkede, sözüm ona aydın geçinen ve kendilerini aydın zanneden kişilerin böyle bir düşmanlık içinde olduklarını zannetmiyorum. İçler acısı bir durumdur. Acaba bu aydınlarımız eleştirilere terörün bitirilmesi konusunda nasıl bir çalışma yapış, kaç makale yazmış, kaç akademik çalışma yapmış bakmak lazım. Siyasallaşmış bir akademisyen grubunun yapmış olduğu bu saldırıyı kınıyoruz. Bunlardan farklı bir şey beklenemez. Amaçları belli, sadece tüm çabaları ülkeyi zaafiyete uğratmak. Asıl aydınlar atağa geçiyor ve imza kampanyası başlatılıyor" şeklinde konuştu.
Toplantıya AK Parti Erzurum Tanıtım Medya Başkanı Adem Demir ve Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Teoman Özdoğan da katıldı.
Etiketler : akparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.