SİYASET Haber Girişi : 25 Mart 2019 13:37

AK Parti’de zincirin en zayıf halkası Tortum!

AK Parti’de zincirin en zayıf halkası Tortum!
BBP adayı Yiğider, Hancı'ya fark atıyor

Palandöken Gazetesi/Muhammed Ali Özcanlı

Cumhur İttifakı gereği Tortum'da belediye başkanlığı yarışına AK Parti adayı Ömer Hancı girdi. Ancak şu ana kadar ortaya çıkan tabloya göre, AK Parti'nin Erzurum genelinde zayıf olduğu ilçelerden biri olarak Tortum gösteriliyor. Çünkü Tortum'da daha önce Serdarlı Belediye Başkanlığı yapan ve bir dönem de Tortum'da bağımsız aday olup çok ciddi oy alan Muammer Yiğider Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) aday gösterildi.

Tortum ve köylerinde çok ciddi bir karşılığı bulunan Muammer Yiğider'in, rakiplerini geride bırakan bir performans sergilemesi ve seçmenin de bu çabaya ilgisiz kalmaması, Tortum'da AK Parti adayı Ömer Hancı'yı zora soktu.

Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara göre, AK Parti'li seçmen bile AK Parti'nin Tortum'da isabetli bir seçim yapmadığını bu yüzden de "fena çuvalladığı” görüşünü paylaşıyor.

BBP adayı Muammer Yiğider ise, daha önce belediye başkanlığı yaptığı dönemde sergilediği sempatik kişiliği, yardımseverliği ve beldesi için verdiği mücadele sebebiyle halkın gönlünde taht kurmuş bir isim...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.