SİYASET Haber Girişi : 21 Eylül 2020 01:19

AK Parti’de büyük hazırlık

AK Parti’de büyük hazırlık
En son İspir ve Pazaryolu kongreleri yapıldı…

Erdoğan’ın, partisi için koyduğu “Bir milyon yeni üye” hedefinde, Erzurum’a 20 bin üye düşüyor. Mehmet Emin Öz başkanlığındaki Erzurum teşkilatı, çok kısa bir sürede bu hedefini tutturduğu gibi, genel merkezin üye sayısı seçmen sayısının yüzde 25’i olmalı ilkesini de yerine getirdi.

20 KONGRE YAPILDI…

Korona salgını gölgesinde yaptığı ilçe kongrelerini tamamlayan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı şimdi de Ekim ayı içerisinde yapılması muhtemel il kongresinin hazırlıklarına başladı. Şu ana kadar Erzurum genelinde 20 ilçe kongresi yapan AK Parti, aynı birlik ve bütünlük içerisinde il kongresini de tamamlamayı hedefliyor.

ÖZ, TEK ADAY…

Halen Mehmet Emin Öz’ün il başkanlığını yaptığı Erzurum’da, görevini başarıyla yürüttüğü için Öz’e rakip çıkması beklenmiyor. AK Parti bir yandan ilçe kongrelerini tamamlarken diğer yandan da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bir milyon yeni üye” talimatının gereğini yerine getiriyor.

 ERZURUM BİRİNCİ OLDU…

İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Palandöken’e yaptığı açıklamada, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanlığı’nın bu çerçevede ülke çapında en çok üye kaydetmesi nedeniyle birinci olduğunu hatırlattı. Öz yaptığı değerlendirmede, AK Parti genel merkezinin kendilerine 20 bin yeni üye talimatı verdiğini, il teşkilatının da çok kısa zamanda bu sayının yarısına ulaştığını bildirdi. 

Yavuz DEMİR - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.