GÜNCEL Haber Girişi : 21 Temmuz 2016 18:06

Adıyamanlı esnaftan, polis ve askere ücretsiz yemek

Adıyamanlı esnaftan, polis ve askere ücretsiz yemek
Adıyaman'da bir işletme 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında polis ve erlere 'demokrasi bayramı' nedeniyle ücretsiz yemek veriyor.
15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbeye teşebbüs girişimi sonrasında tüm Türkiye'de olduğu Adıyaman'da demokrasi nöbeti devam ediyor. Adıyaman'da bir işletme sahibi ise darbeye karşı mücadelede üstün başarı gösteren polislere ve Türk Silahlı Kuvvetlerindeki erlere, ücretsiz yemek dağıtıyor.

24 saat açık olan ve paça, çorba, bumbar, şirden satan Hayal Bumbar adlı iş yerinde; polisler ve erlere ücretsiz ikram yapılıyor. Demokrasiye sahip çıktıkları için böyle bir kampanya başlattıklarını belirten işletme sahibi İlhan Çakmak, "Ülkemiz büyük bir badire atlattı. Darbe girişiminde polisimizin duruşu takdire şayandır. Diğer taraftan Türk Silahlı Kuvvetlerindeki erlerimiz bu konuda bir eziklik yaşamaktadır. Onların başı dik olsun. Bizlerde çorbada tuzumuz olsun diye tüm polis teşkilatına ve erlere ücretsiz yemek vereceğiz. 1 Ağustos tarihi kadar polis ve erlere yemek ücretsiz" diye konuştu.

Etiketler : adıyaman
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.