ERZURUM Haber Girişi : 02 Temmuz 2020 10:38

2.tıp fakültesi için yer bakacak… Rektör Erdöl Erzurum’da

2.tıp fakültesi için yer bakacak…  Rektör Erdöl Erzurum’da
Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde eğitim veren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin Erzurum’da eğitim görmesine imkân sağlayacak yeni düzenleme hayata geçiyor.

Bu çerçevede bugün Erzurum’a gelen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Erdöl, fakülte binası olarak kullanılacak bina konusunda inceleme yapacak.

Sağlık eski bakanı Recep Akdağ’la birlikte Erzurum’a gelen rektör Erdöl’e, aralarında sağlık müdürlüğü eski binası başta olmak üzere birçok yer gösterilecek.

Önümüzdeki dönemde eğitim ve öğretime geçirilmesi planlanan ikinci tıp fakültesi için yeni bir bina yapılmasının zaman alacağından dolayı şehirdeki bir binanın tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

Alternatif binalar arasında mevcut bölge hastanesinin bir kısmı da masada…

Atatürk Üniversitesi’nin hocaları ve eğitim programı üzerinden eğitim verecek olan ikinci tıp fakültesi, ülkedeki doktor açığının kapatılmasına önemli ölçüde destek verecek.

(Palandöken)

 

Etiketler : sağlık
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.